Dataene fra yderligere 20.000 brugere er sat online

Ledgers sorte periode fortsætter: dataene fra yderligere 20.000 brugere er sat online

Svindlerne sendte truende e-mails til de involverede brugere: „Kan du forestille dig alle de ting, der kan ske med dig og dine kære?“

Efter det enorme databrud i juni blev mange Ledger-brugere sendt truende e-mails, hvor nogle kriminelle anmodede om kryptobetalinger: i tilfælde af manglende betaling truede afpresningspersonerne fysisk vold. Nu ser fænomenet ud til at Bitcoin Profit gentage sig selv efter endnu et databrud, der vedrører dataene for omkring 20.000 Ledger-brugere.

Kriminelle, der bruger navnene på Darrin Burlew og Denni Hornig, har sendt e-mails til Ledger-brugere med påstand om, at deres personlige oplysninger nu er offentlige.

Reddit-bruger Crypthomie, en tidligere stewardesse, der nu bor i UAE, skrev, at hans far, der ejer et Ledger-produkt, modtog en af ​​disse meddelelser. E-mailen indeholdt hans navn, hjemmeadresse og telefonnummer: han anmodede om 0,3 Bitcoin (BTC) eller 10 Ether (ETH) til en værdi af omkring $ 12.000 under trussel om fysisk vold.

Bruger skrev:

„Jeg tager dette meget alvorligt, Ledger begik en stor fejltagelse. Jeg kender, at disse svindlere, der mailer hundreder, bare prøver lykken og skaber kaos, men når det kommer til din families sikkerhed, ser du altid alt lidt. ‚ forskellige.

Lad dig ikke narre, ingen kommer til dit hus for at dræbe dig, men denne følelse af usikkerhed er en skandale, og Ledger er nødt til at gøre noget. “

Andre Ledger-brugere rapporterer, at de har modtaget lignende beskeder med krypto-løsesumanmodninger, der skal betales inden for 24 timer, under straf for „forfærdelige“ konsekvenser. En anden e-mail sendt af kriminelle siger:

„Kan du forestille dig alle de dårlige ting, der kan ske for dig og dine kære? Jeg håber, du ikke ødelægger dit liv ved at træffe det forkerte valg.“

„Hvad fanden!

Dette er min rigtige hjemmeadresse i posten.

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, bortset fra @Ledger er et unyttigt spild af plads.

Alle skal være meget forsigtige. “

F ** k skyld!

Dette er min egentlige hjemmeadresse i e-mailen

Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige, men @Ledger du absolut ubrugelig spild af plads.

Vær sikker alle $ VET #VeChain #VeFam #VTHO #VET #CryptoFam pic.twitter.com/T3gLuU7gsg
– Saleh Ahmed Ⓥ (@SalehAhmedd_) 14. januar 2021

Selvom denne type kriminalitet er meget sjældnere end online-hacks eller svindel, er der en sagshistorie. Jameson Lopp, Bitcoin-ingeniør, opdaterer en liste over artikler relateret til angreb for at stjæle krypto, der fandt sted „i den virkelige verden“.

Truslerne kom en dag efter, at Ledger meddelte, at dataene for omkring 20.000 brugere var havnet online på Shopify: virksomheden beskyldte nogle „kriminelle“ fra platformens supportteam.

Det første databrud, der fandt sted mellem juni og juli 2020, omfattede 1.075.382 e-mail-adresser til brugere, der abonnerede på Ledger-nyhedsbrevet, og de personlige oplysninger (inklusive hjemmeadresser) for 272.853 personer, der havde bestilt hardware-tegnebøger. Sidste måned rapporterede Cointelegraph, at hackerne, der var ansvarlige for overtrædelsen, offentliggjorde alle Ledger-kundeoplysninger og derved øgede risikoen for phishing-angreb, afpresning og kidnapninger.

Som svar på disse angreb sagde Ledger, at han ville arbejde sammen med analysefirmaet Chainalysis og andre for at spore svindlerens tegnebøger. Virksomheden vil rapportere eventuelle ulovlige transaktioner til retshåndhævende myndigheder, så de kan „fryse kryptokurver, hvis de ankommer til en børs“. Ledger beordrede også en 10 BTC-belønning, ca. $ 375.000 på tidspunktet for denne artikels offentliggørelse, i bytte for „information, der kunne føre til anholdelse og retssag“ mod svindlerne.

Ledgers svar beroliger imidlertid ikke adskillige kunder, der udtrykte vantro over manglen på sikkerhed og søgte erstatning. Twitter-bruger CryptoPilot2 skriver:

„At 10 BTC-fonde skal gives til interesserede kunder og ikke til bounty hunter.“

Andre påpegede ironien for, at et firma, der tilbyder et avanceret sikkerhedsprodukt, skulle lide et så massivt databrud. Illtech8-brugeren sagde:

”Jeg var ved at købe din tegnebog og den næste dag så jeg denne nyhed.

Hele dit brand er bygget på tillid, og nu stoler ingen på dig. Du vil aldrig komme dig efter alt dette. „

This entry was posted in crypto community. Bookmark the permalink.

Comments are closed.