Bitcoin Exchange Paxful Exits Venezuela med henvisning til amerikanske sanktioner

Paxful sagde farvel til sine venezuelanske brugere og hævdede, at det var for risikabelt at fortsætte med at tilbyde tjenester i det sydamerikanske land.

Paxful tilbyder ikke længere tjenester til brugere i Venezuela.
Det citerer strenge regler fra US Treasury Department’s Office of Foreign Assets Control.
Børsen havde tidligere begrænset venezuelanske kunder fra at foretage nogle transaktioner.
I morges modtog venezuelanske brugere af Paxful, en nordamerikansk Bitcoin-udveksling, en e-mail, hvor platformen takkede dem for deres brug og sagde farvel.

”På grund af bekymringer med hensyn til det regulatoriske landskab omkring Venezuela og Paxfuls egen risikotolerance beklager vi at rapportere, at Paxful vil ophøre med operationer i Venezuela,” sagde platformen i en erklæring delt med Decrypt, ”Vi gjorde vores bedste for at gøre det i flere måneder, men med aktuelle risici havde vi intet andet valg end at tage denne utrolig vanskelige beslutning. ”

Hvis situationen ændres, angav Paxful, kunne den begynde at tilbyde tjenester igen i landet.

Download dekrypteringsappen.

Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

Platformen havde tidligere handlet for at begrænse venezuelanernes aktiviteter. I sommer forbød det brugen af ​​konti fra Banco de Venezuela – den største bank i landet. Senere forbød det brugen af ​​Petros eller andre transaktioner mellem børser, der understøtter den statssanktionerede kryptokurrency.

I et Twitter-indlæg præciserede Paxfuls team, at de belastende regler, det henviser til, ikke stammer fra Venezuela, men i stedet er relateret til Office of Foreign Assets Control (OFAC), en del af det amerikanske ministerium for finansministeriet.

OFAC-sanktioner mod Venezuela forhindrer amerikanere i at drive forretning med den venezuelanske regering eller regeringsejede virksomheder samt en gruppe af andre ting. De tilføjer også papirer til finansielle institutioner i landet.

Reguleringsomkostningerne har måske ikke været det værd for Paxful, der ikke gør så meget forretning i landet. Ifølge data fra Useful Tulips, mens LocalBitcoins flyttede mere end $ 4,5 millioner i sidste uge i Venezuela, rapporterede den nordamerikanske børs forretning på mindre end $ 25.000 dollars.

Topbanker mister $ 635 milliarder i markedsværdi i 2020
Bankaktier mistede over 635 milliarder dollars på grund af stigende frygt for inflation blandt investorer og effekten af ​​den igangværende koronaviruspandemi på den globale økonomi, ifølge en rapport fra finans …

Andre børser har imidlertid en anden appetit (og budget) for risiko. Flere nye muligheder er begyndt at tilbyde deres tjenester i Venezuela – fra centraliserede børser som Binance til decentrale handelsplatforme som HodlHodl.

This entry was posted in Kryptonachrichten. Bookmark the permalink.

Comments are closed.