‚Betydelige‘ Ethereum Rally-signaler Ny Altcoin-sæson – Peter Brandt

Ethereum-prisen oplevede et bullish udbrud mod Bitcoin Loophole den 9. juli, og veteranhandler Peter Brandt mener, at dette kunne udløse en ny altcoin-sæson.

Den populære erhvervsdrivende Peter Brandt mener, at Ether ( ETH ) oplevede et markant udbrud i sit ETH- BTC- par den 9. juli. Ifølge veteranhandleren kunne udbruddet være et signal om, at en ny altcoin-sæson kunne forekomme på kort sigt.

Brandt tweetede :

“Betydelig udbrud i ETH-BTC med målet 0,0032 BTC. De fleste alts bør vinde på Bitcoin i den nærmeste fremtid. ”

Den stærke ydeevne af alternative cryptocurrencies i de seneste uger falder sammen med et Ether-rally og forventningen om, at kommende netværksopgraderinger vil løse de skaleringsproblemer, der plager netværket i spidsbelastede transaktionsfaser.

Cardano-, Kyber Network-, Compound- og Chainlink-bølge som Ether rally

I den sidste uge har Cardano ( ADA ), Kyber Network ( KNC ), Compound ( COMP ) og Chainlink ( LINK ) fire store altcoins registreret betydelige gevinster mod den amerikanske dollar, Bitcoin og Ether.

Alle fire cryptocururrency havde vigtige netværksopgraderinger, produktlanceringer eller højprofilerede meddelelser, der bragte deres værdi højere.

Cardano overførte for eksempel en knude, der indeholdt alle ændringerne i Shelley-opgraderingen, til mainnet. Den 30. juli afslutter en hård gaffel på Cardano blockchain den højt forventede Shelley-opgradering. Dette positionerer Cardano til at konkurrere med Ethereum som et etableret proof-of-stake-netværk (PoS).

Kyber Network stod også sammen efter frigivelsen af ​​Katalyst. Kort sagt giver Katalyst brugere mulighed for at stake KNC for at deltage i KyberDAO og drage fordel af forskellige incitamenter. I teorien ligner den indsættelsesmekanismen i Ethereum 2.0.

Crypto-markedsundersøgelsesfirma Santiment sagde :

”KNCs top 100 ikke-udvekslingsadresser har taget sig siden Katalyst, og det ser ud til, at de 10 samlede indehavere har hævet deres ejerskab af det samlede udbud fra 48,6% for 48 timer siden, til 52,2% (over halvdelen) af det samlede udbud i dag marked tæt. ”

Kyber Network demonstrerer en meget optimistisk trend på kæden

Det positive synspunkt omkring alternative cryptocurrencies kombineret med eksploderende efterspørgsel efter decentraliserede finansrelaterede symboler synes at have øget investorernes tillid.

I henhold til data fra Binance Futures forbliver investorer flertal lange på mange altcoin-par. Faktisk har mere end 50% af de handlende på platformen lange kontrakter på LINK, ADA, KNC og COMP.

Ether’s bullish markedsstruktur kunne gavne altcoins yderligere
Nogle handlende forudsiger, at Ether-rallyet fortsætter i tredje kvartal af 2020 på grund af en gunstig markedsstruktur, og i øjeblikket tester altcoin et betydeligt flerårigt modstandsniveau på $ 250. Altcoin brød kort over dette niveau tre gange i de sidste to uger.

De sidste to gange oversteg prisen på ETH rent $ 250, og det førte til stævninger til over $ 280 og $ 360.

Forhandlere er tilsyneladende optimistiske med hensyn til den langsigtede udvikling af Ether, da altcoin har svækket et vigtigt modstandsniveau med flere gentest. Dette skyldes, at når et støtte- eller modstandsniveau testes mange gange i en kort periode, stiger sandsynligheden for, at det bliver brudt.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.