10k Bitcoin (BTC) vänster OKEx 48 timmar innan uttag stängdes av

Snabbtagning:

  • Data från Glassnode visar att 10 000 Bitcoin (BTC) lämnade OKEx 48 timmar innan uttag avbröts
  • Cirka 2,3 miljarder dollar i Bitcoin hålls i OKEx BTC-plånböcker
  • Whale Alert-bot har flaggat 5.000 BTC som lämnar OKEx och in i Binance efter att uttagen avbröts
  • Händelserna fram till och efter avbrytandet av kryptouttag på OKEx fortsätter att skapa fler frågor än svar

Tidigare idag väcktes kryptoversen av den plötsliga avstängningen av kryptouttag vid OKEx-kryptobörsen. Teamet på OKEx gav snart en förklaring om att en av de personer som var ansvariga för de privata nycklarna vid utbytet hjälpte myndigheter med utredningar i Kina.

10 000 Bitcoin (BTC) lämnade OKEx 48 timmar innan uttag avbröts

Enligt teamet på Glassnode fanns det två stora utflöden av Bitcoin från OKEx 48 timmar innan kryptoversen meddelades om avbrutna kryptouttag. Data från Glassnode visar att 10 000 BTC lämnade börsen och har visualiserats genom ett diagram i tweeten nedan.

OKEx innehar 200 000 BTC i sina valv

Dessutom har teamet på Glassnode förklarat att cirka 200 000 Bitcoin för närvarande förvaras i OKEx valv. Detta belopp är värt ungefär 2,3 miljarder dollar och representerar 1,1% av Bitcoins cirkulerande tillgång. Teamet delade denna information via Twitter med ett medföljande diagram som ger en exakt siffra på 201 981 Bitcoin Code som hålls hos OKEx.

5.000 BTC flyttade från OKEx till Binance

Idag framhöll den populära Whale Alert-botten på Twitter en överföring av 5 000 Bitcoin (BTC) från OKEx till Binance. Denna transaktion har förbryllat många kryptoentusiaster och handlare eftersom uttag fortfarande avbryts hos OKEx. Nedan visas varningen från @whale_alert bot.

Det finns mer än möter ögat med OKEx

När det gäller Bitcoin on-chain-data väcker frågan om börsens säkerhet komprometteras genom att 10 000 Bitcoin flyttas från OKEx innan uttag stängdes av. Dessutom innehar OKEx en mycket stor mängd Bitcoin som kan vara föremål för skadliga aktörer om detta verkligen är ett hack.

För det tredje höjer rörelsen på 5 000 Bitcoin efter att uttag upphävdes fler ögonbryn från den angelägna kryptoinvesteraren. Kan det vara så att uttag fortfarande är aktiva för vissa OKEx-handlare? Eller är det ett arrangemang mellan de två utbytena mellan OKEx och Binance? Kan det finnas en skadlig aktör i ekvationen?

Sammanfattningsvis och baserat på ytterligare on-chain Bitcoin-data kan situationen på OKEx vara mer komplex än vad den ursprungliga informationen gör. Det bästa tillvägagångssättet skulle kanske vara att vänta på att hela historien ska lösas under de kommande timmarna och dagarna.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.